Palvelut & tuotteet

JÄRJESTELYT

Hoidamme puolestanne kaikki viralliset asiat ja luvat. Varaamme hautapaikat, siunausajat ja -paikat sekä sovimme tuhkaukset. Useimmat järjestelyt voimme aloittaa jo ennen käyntiänne toimistossamme. Voitte ottaa yhteyttä ja antaa tietoja etukäteen puhelimitse tai sähköpostilla.

ARKUT JA UURNAT

Toimistossamme on nähtävillä suuri valikoima sekä jalopuisia että kangasverhoiltuja arkkuja. Uurnan voi myös valita heti toimistossamme.

Täällä voit tutustua edustamamme SHT-tukun arkku-ja uurnamallistoihin.

KULJETUKSET

Hoidamme kaikki hautauksiin liittyvät vainajan kuljetukset. Huolehdimme myös kaikista ulkomailla kuolleen kotiuttamiseen liittyvistä järjestelyistä.

MUISTOTILAISUUDET

Pitopalvelumme Ahkeraliisan Pitopalvelu täyttää asiakkaiden toiveet yksilöllisesti ammattitaidolla. Ota yhteyttä niin suunnittelemme Teille sopivan tarjoilun p.0456327044/ Marja .

KUOLINILMOITUKSET JA KIITOSILMOITUKSET

Välitämme ilmoitukset kaikkiin lehtiin. Hoidamme myös hautajaisohjelmien painatukset ja avustamme ohjelmien suunnittelussa.

Kukat ja koristelut

KUKAT JA KORISTELUT


Kukkakauppamme Ahkeraliisa 
hoitaa kaikki siunaus-ja muistotilaisuuden sidontatyöt.

PERUNKIRJOITUKSET


Hoidamme perunkirjoitukset sekä kaikki niihin liittyvät järjestelyt. Perunkirjoitus on pidettävä kolmen kuukauden kuluessa kuolinpäivästä ja perukirja on toimitettava verottajalle yhden kuukauden kuluessa perunkirjoitustilaisuudesta.

HAUTAKIVET JA HAUTAKIVITYÖT


Suunnittelemme ja toteutamme uudet hautakivet toiveittenne mukaisesti. Hautakivien suunnitteluohjelmalla voimme suunnitella ja toteuttaa mieleisenne hautakiven. Edustamme Suomen Kivivalmiste Oy:n tuotteita.

Toimitamme myös hautakivien lisänimien kaiverrukset ja kultaukset, entisöinnit sekä muut huoltotyöt.

Kukat ja koristelut

HAUTAUKSEN ENNAKKOSOPIMUS

 

Omista hautajaisjärjestelyistä voi määrätä myös elinaikana. Toimistossamme voi tehdä hautauksen ennakkosopimuksen, jossa hautaamiseen liittyvät järjestelyt sovitaan valmiiksi.

Rusanen Oy Hautajaispalvelut

Kainuuntie 19, 88600 Sotkamo
Ma-pe klo 9.00-15.00
muulloin sopimuksen mukaan

Puhelin:
Toimisto: 08 666 0070

Risto Rusanen: 0400 384 988
risto.rusanen@hautaustoimisto.inet.fi

Kuvat: Jukka Palola, Risto Rusanen

Suomen Hautaustoimistojen Liitto RY