Sotkamon Hautaustoimisto Rusanen Oy


Avuksi hautausta järjestävälle

Kaikki kuolinpesän asiat yhdestä paikasta

Suomen Hautaustoimistot

Palvelut ja tuotteet

Järjestelyt
Hoidamme puolestanne kaikki viralliset asiat ja luvat. Varaamme hautapaikat, siunausajat ja -paikat sekä sovimme tuhkaukset. Useimmat järjestelyt voimme aloittaa jo ennen käyntiänne toimistossamme. Voitte ottaa yhteyttä ja antaa tietoja etukäteen puhelimitse tai sähköpostilla.

Arkut ja uurnat
Toimistossamme on nähtävillä suuri valikoima sekä jalopuisia että kangasverhoiltuja arkkuja. Uurnan voi myös valita heti toimistossamme. Täällä voit tutustua edustamamme SHT-tukun arkku-ja uurnamallistoihin.

Kuljetukset
Hoidamme kaikki hautauksiin liittyvät vainajan kuljetukset. Huolehdimme myös kaikista ulkomailla kuolleen kotiuttamiseen liittyvistä järjestelyistä.

Muistotilaisuudet
Pitopalvelumme Ahkeraliisan Pitopalvelu täyttää asiakkaiden toiveet yksilöllisesti ammattitaidolla. Ota yhteyttä niin suunnittelemme Teille sopivan tarjoilun p.0456327044/ Marja .

Kuolinilmoitukset ja kiitosilmoitukset
Välitämme ilmoitukset kaikkiin lehtiin. Hoidamme myös hautajaisohjelmien painatukset ja avustamme ohjelmien suunnittelussa.

Kukat ja koristelut
Kukkakauppamme Ahkeraliisa hoitaa kaikki siunaus-ja muistotilaisuuden sidontatyöt.

Perunkirjoitukset
Hoidamme perunkirjoitukset sekä kaikki niihin liittyvät järjestelyt. Perunkirjoitus on tehtävä kolmen kuukauden kuluessa kuolinpäivästä ja toimitettava verottajalle yhden kuukauden kuluessa perukirjan tekemisestä.

Hautakivet ja hautakivityöt
Suunnittelemme ja toteutamme uudet hautakivet toiveittenne mukaisesti. Hautakivien suunnitteluohjelmalla voimme suunnitella ja toteuttaa mieleisenne hautakiven. Edustamme Suomen Kivivalmiste Oy:n tuotteita.
Toimitamme myös hautakivien lisänimien kaiverrukset ja kultaukset, entisöinnit sekä muut huoltotyöt.

Hautauksen ennakkosopimus
Omista hautajaisjärjestelyistä voi määrätä myös elinaikana. Toimistossamme voi tehdä hautauksen ennakkosopimuksen, jossa hautaamiseen liittyvät järjestelyt sovitaan valmiiksi.

Palveluhinnasto
Täällä voit tutustua palveluhinnastoomme.

Kappeli

kallan kukka